O nama


"Kruna kvaliteta decenijama unazad!"

K ompanija Kruna osnovana je pre dvadeset godina sa ciljem da proizvodi i plasira na tržište kvalitetne proizvode, među kojima su najznačajniji ratluci raznih ukusa i žele bombone.
Preduzeće se brigom o kvalitetu svojh proizvoda nalazi u samom vrhu uspešnih proizvodjača od svog osnivanja. Naši proizvodi su prepoznatljivog ukusa i nadasve dobrog kvaliteta!

Naša vizija je stalno poboljšavanje proizvoda i proširenje proizvodnog asortimana u cilju ispunjenja zahteva kupaca, na obostrano zadovoljstvo.

Naša misija je stalno poboljšavanje svoga rada, vodeći bezuslovno ka zadovoljenju kupca, zadovoljenju zaposlenog, poboljšanju društvenih i poslovnih rezultata radi dostizanja konkurentskih prednosti.

Plan kompanije Kruna je proširivanje postojećeg asortimana proizvoda, čime želimo da se još više približimo našim potrošačima, kao i povećanje izvoza sopstvenih proizvoda na inostrano tržište.


O
sim što smo jedan od lidera u snabdevanju maloprodajnih i veleprodajnih objekata ratlukom i žele bombonama, širom Srbije, ostvarujemo i značajan izvoz proizvoda za inostrana tržišta, konkretno Francusku i Kanadu.


Naši najpoznatiji proizvodi

Veleprodaja ratluka i žele bombona.


U stanju smo da ispunimo u dogovorenom vremenskom roku sve ono što se pred nas iznesu čak i najzahtevniji klijenti!


Više o našim proizvodima Kontaktirajte nas